Velkommen i denne skønne 2-værelses lejlighed i Bellakvarteret.

Lejlighed
2 værelser
57 m²
København S

Eftertragtet 2-værelses i Trierhus – Fantastisk beliggenhed, fælles tagterrasse og tæt på den kommen

Velkommen i denne skønne 2-værelses lejlighed i Bellakvarteret.

Her får du en velindrettet lejlighed, med soveværelse med indbyggede skabe, badeværelse med vaskemaskine, tørretumbler og separat bruseniche. I forlængelse af køkkenalrummet finder du stuerummet med udgang til lejlighedens nordøst vendte altan.  
 
Trierhus er nabo til Bellakvarters kommende udstillingsplads og byder på 135 nye lejeboliger på 2-5 værelser. Bygningen er opført i håndstrøgne teglsten med reference til de danske traditionsrige murede byggerier og er udformet som en karré omkring et indbydende gårdrum. Bebyggelsen er tegnet som fem byhuse, der er sat sammen til en samlet karré. Hvert byhus har sin egen teglfarve i enten brune, gule eller røde tegl.  
 
Velindrettede boliger med altan eller terrasse samt fælles tagterrasse Trierhus er tegnet af Sangberg Arkitekter og består af 2-5-værelses lejligheder med fokus på kvalitet. Boligerne er udstyret med et hvidt og moderne køkken fra Invita og har gode lysforhold. Til alle boliger er der knyttet enten en altan eller en terrasse ligesom enkelte tagboliger har udgang til privat tagterrasse. På taget er der desuden etableret en stor, fælles tagterrasse for alle beboerne i ejendommen.   
 
Nabo til Udstillingspladsen Det fælles gårdrum i Trierhus bliver indrettet som en grøn lomme i byen med hække, frodige staudebede samt træer. Der vil være legeområder i form af sandkasse og legemøblement, og derudover etableres også opholdsområder. Trierhus bliver nabo til det kommende butiksmiljø ved Udstillingspladsen og Bellakvarters aktivitetstag. Få hundrede meter væk finder du også Amager Fælled og Byparken, hvor der er rig mulighed for gåture.  
 
Tæt på centrum og byliv Trierhus er placeret tæt på både byliv og centrum af København. Det nye butiksmiljø ved Udstillingspladsen bliver din nabo, hvor der vil være mulighed for at shoppe og nyde cafélivet. Desuden har du shoppingcenteret Fields rundt om hjørnet såvel som Rema 1000 og Bella Center metrostation, hvorfra det kun tager 10 minutter at komme til Kongens Nytorv. Derudover findes der gode parkeringsmuligheder i P-huset ved siden af.  
 
Et bæredygtigt byområde Bellakvarter er bæredygtighedscertificeret inden for DGNB og har som det første byområde i Danmark fået en Guld-midtvejscertificering. DGNB bygger på en helhedsorienteret forståelse af bæredygtighed, der tager højde for både miljømæssige, økonomiske, tekniske, processuelle og sociale faktorer. Bellakvarter er et mangfoldigt kvarter, hvor bæredygtigheden kommer i spil i blandt andet håndtering af regnvand, affaldshåndtering og grønne områder.   
 
*Husdyr med ansøgning      
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk                    
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere


Lejeinfo

Overtagelsesdato

19/05/2022

Møbleret

Nej

CPR registrering mulig

Ja

Kæledyr tilladt

Nej

Delbar

Nej

Lejeperiode

Ubegrænset

Energi rating


Financer

Månedlig leje

11.600,-

Faciliteter

-

Forudbetalt leje

11.600,-

Depositum

34.800,-


Total indflytningspris

58.000,-

11.600

DKK/Mdr

Faciliteter

-

Total indflytningspris

58.000,-

Overtagelsesdato

19/05/2022

Lejeperiode

Ubegrænset

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

Om

Kontakt osOm os

Andet

Rent Cost CalculatorBlog