Velkommen til Magdalene Parken

Lejlighed
5 værelser
144 m²
Vedbæk

Eftertragtet stor 5-værelses lejlighed i Magdalene Parken i Vedbæk.

Velkommen til Magdalene Parken

Nu udbyder vi denne populære 5-værelses lejlighed som ligger midt i Magdalene Parkens skønne omgivelser. Her træder du ind i lejligheden entré med fordelingsgang, hvor du på din højre hånd finder det ene af lejligheden 2 badeværelser. Lejligheden byder på i alt 4 soveværelser, hvoraf det ene ligger i forlængelse af det store masterbedroom. Den store stue ligger i forlængelse af det køkkenalrummet. Fra stuen er der udgang til lejlighedens gode altan.
 
Fælles for alle boligerne er, at de er opført med øje for eksklusivitet og kvalitet. Alt fra materialevalg, køkken til badeværelser med mere, etableres i et tidsløst design. Her nydes det gode liv hjemme og i nærområdet, med rige muligheder for udfoldelse, sjov, fordybelse og hygge for alle aldre. 
 
På Magdalene Parken der opført 63 smukke, æstetiske og bæredygtige boliger i naturskønne og historiske omgivelser, langs den smukke Kohave Skov, i udkanten af Vedbæk. Magdalene Parken er et hyggeligt boligområde som danner rammen om et indbydende og trygt nabolag, hvor hverdagen og livet leves på bedste vis. 
 
Magdalene Parken består af fire eksisterende bevaringsværdige bygninger i den smukkeste nybarokke stil, som oprindeligt stod færdige i 1908. Et hovedhus, et anneks samt to portnerboliger. Dertil er der opført nye elegante rækkehuse samt boligejendomme med respekt og omtanke for område, miljø og kvalitet.
 
Ønsker man at bo i naturskønne omgivelser tæt på København og Øresund, med et enestående nærmiljø, historisk islæt og utallige muligheder, er Magdalene Parken i Vedbæk et oplagt valg.  
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk                    
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.


Lejeinfo

Overtagelsesdato

01/07/2022

Møbleret

Nej

CPR registrering mulig

Ja

Kæledyr tilladt

Nej

Delbar

Nej

Lejeperiode

Ubegrænset

Energi rating


Financer

Månedlig leje

24.100,-

Faciliteter

-

Forudbetalt leje

24.100,-

Depositum

72.300,-


Total indflytningspris

120.500,-

24.100

DKK/Mdr

Faciliteter

-

Total indflytningspris

120.500,-

Overtagelsesdato

01/07/2022

Lejeperiode

Ubegrænset

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

Om

Kontakt osOm os

Andet

Rent Cost CalculatorBlog