Velkommen til Ro’s Rækker!

House
5 rooms
141 m²
Roskilde

Rækkehus til hele familien i rolige omgivelser!

Velkommen til Ro’s Rækker!

OBS: Vi mødes ved Hegnet 89, hvor vi har indrettet en prøvebolig til inspiration!


Velkommen til Ro’s Rækker!
 
20 arkitekttegnede og familievenlige rækkehuse finder nu vej til Trekroner. Husene er opført efter energieffektive principper og byggeriet Svanemærkes. Boligerne har en moderne funktionalitet og opførtes med tidløse materialer. Sådan skaber Ro’s Rækker boliger for fremtiden.
 
Ro’s Rækker består af elegante boliger, der præsenterer sig med sortmalede facader i profileret grantræ og thermowood. Store vinduespartier i træ/alu orienterer sig mod solens bane, så I oplever et flot, naturligt lysindfald inden døre. Her byder boligen på genvindingsanlæg, som skaber et sundt indeklima og en sund varmeøkonomi. Dertil får I slidstærke, svanemærkede materialer, der er beregnet til dagligdagens brug.
 
Boligen byder på inventar fra HTH, hvor flotte, grebsfri flader skaber et neutralt udtryk. Det samme gør det lyse klinkevalg, som har matchende fuger for en flot sammenhæng. De slidstærke lamelplankegulve fra Moland er udført i egetræ, som er et holdbart materiale med et levende præg. Boligen opvarmes af gulvvarme, som kan justeres fra rum til rum.
 
Den moderne planløsning tilbyder et stort opholdsområde med køkken og stue i åben forbindelse. Der er spiseplads i køkkenet, mens stuen er nem at indrette, og I har udgang til have eller terrasse på begge sider af huset. Bryggerset udgør et selvstændigt rum i stueplan, mens førstesalen samler fire værelser omkring en repos. Ligeledes på første sal finder I boligens badeværelse, som byder på nøje udvalgt inventar fra Grohe, Danmixa, Danivit og Geberit. Endelig byder stueplan på et praktisk toilet, så førstesalen kan holdes helt privat, når I har gæster.
 
Udenfor finder I to parkeringspladser, som er forberedt til el-bil – helt i tråd med byggeriets kvalitet. Desuden kan I glæde jer til en dejlig have, der er etableret med flest mulige sydvendte kvadratmeter, så I har masser af sol op ad dagen. Her får I også et praktisk udhus.
 
Indflytning kan ske efter aftale.  
 
Husdyr kan tillades med ansøgning.
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.  
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk


Rental info

Takeover on

01/11/2023

Furnished

No

CPR registration possible

Yes

Pets allowed

No

Shareable

No

Rental period

Unlimited

Energy rating


Finances

Monthly rent

17,800,-

Utilities

-

Prepaid rent

17,800,-

Deposit

53,400,-


Total move in price

89,000,-

17,800

DKK/mo

Utilities

-

Total move in price

89,000,-

Takeover on

01/11/2023

Rental period

Unlimited

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

About

Contact UsAbout Us

Other

Rent Cost CalculatorBlog