Velkommen til Teglværkskajen

Flat
4 rooms
121 m²
København SV

Stor 4-værelses med direkte udsigt til vand!

Velkommen til Teglværkskajen

Nu har vi fornøjelsen at udleje denne fantastiske 4-værelses hjørnelejlighed på hele 121 m2, hvor der er plads til hele familien eller parret der bare godt kunne bruge ekstra plads. Denne bolig er beliggende på et meget attraktivt hjørne i ejendommen, hvor man vil få en fantastisk udsigt samt følelsen af privatliv fra den unikke beliggenhed.    
 
Lejligheden består af et større soveværelse og to mindre soveværelser, hvoraf det ene værelse har udgang til altan med kig til vand. Lejlighedens hjerte må siges at være køkken/alrummet som er meget rummeligt, og hvor der er rigeligt plads til at lave spiseafdeling samt sofaafdeling. Da der er tale om en hjørnelejlighed, så vil der være en masse lys fra de gode vinduespartier. Fra stuen er der ligeledes udgang til en god altan, hvor man har en skøn udsigt til maritime omgivelser.      
 
Teglværkskajen er drømmeejendommen for dig, der søger den sjældne kombination af byens mange tilbud, en formidabel udsigt, vandet lige ude foran døren, et levende nærmiljø og samtidig plads til ro og familieliv. Ejendommen er beliggende på Teglholmen, hvor der ikke er langt til Hovedbanegården, Rådhuspladsen og byens mange oplevelser, cafeer og restauranter. Kombinationen af by, vand og natur er ikke mange forundt, men det er netop dét som Teglholmen kan tilbyde. Udsigten til Amager Fælled på den anden side af Sluseløbet, giver nemlig beboerne mulighed for at gå uhindret fra by til natur.        
 
Teglværkskajen består af 193 lejligheder i flere forskellige størrelser.        
 
Lejlighederne er i høj kvalitet med god rumfordeling.        
 
Alle boliger indeholder bl.a. funktionelt lyse køkkener, massive trægulve fra Junkers, armatur fra Grohe og vedligeholdelsesvenlige materialer i badeværelset.        
 
Husdyr: kan ansøges.    
 
Lejligheden er klar til overtagelse 01.10.2022.      
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.        
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk


Rental info

Takeover on

01/10/2022

Furnished

No

CPR registration possible

Yes

Pets allowed

No

Shareable

No

Rental period

Unlimited

Energy rating


Finances

Monthly rent

18,900,-

Utilities

-

Prepaid rent

18,900,-

Deposit

56,700,-


Total move in price

94,500,-

18,900

DKK/mo

Utilities

-

Total move in price

94,500,-

Takeover on

01/10/2022

Rental period

Unlimited

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

About

Contact UsAbout Us

Other

Rent Cost CalculatorBlog