Velkommen til Strandhaverne

Flat
2 rooms
63 m²
København S

Rummelig 2-værelses med god altan nær Amager Strand

Velkommen til Strandhaverne

Her får du den perfekte beliggenhed, hvis du gerne vil bo tæt på vandet samtidig med, at du har byens mange muligheder lige ved hånden. Der findes ikke mange steder, hvor du har 5 minutters gang til stranden, 6 minutter til lufthavnen og 7 minutter til Kongens Nytorv med metroen. Den blanding af natur og storby gør Strandhaverne til et helt særligt sted, hvor alt hvad hjertet begærer er inden for rækkevidde – fra kajakroning og badning ved stranden til shopping og kulturliv i city.    
 
I denne 2-værelses lejlighed, træder du ind i opholdsrummet, hvor der køkkenalrummet er plads til spiseafdeling, mens der er i den anden ende af opholdsrummet er plads til både stue-rum og kontorplads med udgang til lejlighedens gode altan. I lejlighedens soveværelse er der fransk altan og skab. På badeværelset er der gulvvarme, separat bruseniche og kombimaskine. Til lejligheden hører der også et kælderrum.    
 
Alle boliger har naturligvis altan eller terrasse og flere har fantastisk havudsigt og skønt vue over byens tårne. Generelt er der bare kælet for dine omgivelser fra du åbner døren til verden, træder ud og suger atmosfæren fra Strandhaverne til dig.      
 
Strandhaverne er præ-certificeret til DGNB Guld, og den grønne tankegang er tænkt ind gennem hele byggeriet; fra energiforbrug til materialevalg. Dermed får du en bolig, som er skabt med respekt for både nærmiljøet, klimaet og de mennesker, som skal bo her – uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.    
 
Der er mulighed for at leje en parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder og gratis parkering i området.     
 
Lejligheden er klar til overtagelse pr. 01.08.2022    
 
Husdyr: Med ansøgning   
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk                
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.


Rental info

Takeover on

01/08/2022

Furnished

No

CPR registration possible

Yes

Pets allowed

No

Shareable

No

Rental period

Unlimited

Energy rating


Finances

Monthly rent

13,000,-

Utilities

-

Prepaid rent

13,000,-

Deposit

39,000,-


Total move in price

65,000,-

13,000

DKK/mo

Utilities

-

Total move in price

65,000,-

Takeover on

01/08/2022

Rental period

Unlimited

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

About

Contact UsAbout Us

Other

Rent Cost CalculatorBlog