Kommende lejeboliger på Flegmade

Flat
2 rooms
67 m²
Vejle

Kommende lejeboliger på Flegmade

Kommende lejeboliger på Flegmade

Her har du muligheden for at leje en helt ny lejlighed på Flegmade, i centrum af Vejle. Alle lejligheder er klar til indflytning. På home.dk finder du et udvalg af ledige boliger, og du er altid velkommen til at kontakte home Vejle, for at høre mere.    
 
På Flegmade bor du lige i hjertet af Vejle med det gode uddannelsesområde på den ene side samt den skønne bymidte på den anden side. Her er der kort afstand til alt hvad du har brug for – lige fra de gode butikker i gågaden, Bryggen, de hyggelige og velbesøgte cafeer/restauranter, Lystbådehavnen og Vejle Musikteater. Af naturområder i Vejle skal bl.a. fremhæves Vejle Fjord, de smukke skove og Dyrehaven, strande og meget mere. Vejle ligger meget centralt – Og herfra kan du nå det meste af Danmark indenfor 2 timer.    
    
Flegmade har et meget bredt udvalg af fine lejligheder. Her går størrelserne lige fra 50–126 m2 og fra 2 til 5 værelses lejligheder. Lejlighederne er alle lyse og velindrettede uden nogen form for spildplads. Der er opført i alt 228 boliger i forskellige størrelser og former, som gør, at du med sikkerhed kan finde den helt rigtige lejlighed til netop dig.  
    
OBS. der må ikke ryges.
**Billederne er ikke nødvendigvis fra den pågældende lejlighed


Rental info

Takeover on

15/09/2022

Furnished

No

CPR registration possible

Yes

Pets allowed

No

Shareable

No

Rental period

Unlimited

Energy rating


Finances

Monthly rent

7,900,-

Utilities

-

Prepaid rent

7,900,-

Deposit

23,700,-


Total move in price

39,500,-

7,900

DKK/mo

Utilities

-

Total move in price

39,500,-

Takeover on

15/09/2022

Rental period

Unlimited

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

About

Contact UsAbout Us

Other

Rent Cost CalculatorBlog