4-værelses med tagterrasse tæt på Amager Strand!

Flat
4 rooms
103 m²
København S

Velkommen til Green Square Garden!

4-værelses med tagterrasse tæt på Amager Strand!

Lejligheden består af tre gode soveværelse, et moderne badeværelse med vaskesøjle samt et skønt køkken/alrum, hvor du nemt kan få plads til både sofaarrangement og spiseområde. Fra køkken/alrummet er der ligeledes adgang til lejlighedens tagterrasse.    
 
GRØNT ETAGELIV VED AMAGER STRANDPARK
Flyt ind i et grønt fællesskab, tæt på havet og Ørestad Metro. Her får du egen altan, tagterrasse eller privat have, lyst interiør med vaskesøjle, p-kælder og gårdrum med legeplads og udefitness.    
 
TIL FAMILIEN OG STORBYLIVET
Bad med gulvvarme og vaskesøjle, hvidt, stilrent INVITA-køkken, kvalitetshvidevarer fra Siemens, indbyggede garderobeskabe, sundt indeklima og egen altan, have eller terrasse. Når du flytter ind i en af de 313 lækre lejeboliger i Greensquare Garden, får du alle muligheder for at skabe et skønt hjem med masser af lys, luft og grønne omgivelser ved vandet – inklusive p-kælder til elbil, gårdmiljø til leg og udefitness samt beboerhotel til overnattende gæster.    
 
10 MINUTTER TIL STRANDEN
I Greensquare Gardens gårdrum er der plads til boldspil og klatreaktiviteter, solbadning og hygge med naboerne. Her kan du spille bordtennis eller dyrke udendørsfitness – eller besøge Amager Strandparks sand for en dag med picnic, strandhygge, kajaksejlads, tidlige morgendukkerter eller slentreture ved vandkanten.      
 
LIGE I NÆRHEDEN
Velbrygget baristakaffe. En lækker middag. Drinks i solen. I Strandlodsvej-kvarteret bor du i et hipt boligområde, hvor gamle, industrielle bygninger er bevaret i skøn forening med områdets hyggelige butikker, caféer og restauranter.    
 
AMAGER STRANDS VILDE NATUR
Hvis du tager cyklen, kan du være på Christianshavn eller Nyhavn på ingen tid. Eller nyde den hyggelige stemning omkring Sundbys traditionsrige sejlklub, de fine kolonihaver – og mange muligheder for friluftsaktiviteter omkring Amager Strandpark. Eller hvad med en tur i Kløvermarken, med de kendte fodboldbaner og grønne omgivelser, så langt øjet rækker?    
 
Lejligheden er klar til overtagelse pr. 01.09.2022      
 
Husdyr: Med ansøgning             
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk               
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.


Rental info

Takeover on

01/09/2022

Furnished

No

CPR registration possible

Yes

Pets allowed

No

Shareable

No

Rental period

Unlimited

Energy rating


Finances

Monthly rent

18,200,-

Utilities

-

Prepaid rent

18,200,-

Deposit

54,600,-


Total move in price

91,000,-

18,200

DKK/mo

Utilities

-

Total move in price

91,000,-

Takeover on

01/09/2022

Rental period

Unlimited

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

About

Contact UsAbout Us

Other

Rent Cost CalculatorBlog