Velkommen til Provianthuset!

House
5 rooms
139 m²
Nordhavn

Unik 5-værelses penthouse med privat tagterrasse!

Velkommen til Provianthuset!

Home har nu fornøjelsen af udleje denne unikke penthouse med direkte vandudsigt, beliggende i det eftertragtede Århusgadekvarteret. 
 
Lejligheden på 5. sal byder på 136 velindrettede kvadratmeter, hvor du træder ind i fordelingsgangen med adgang til boligens mange værelser, store badeværelse og suite med eget badeværelse. Herfra ledes du videre til det store køkkenalrum med god plads til stue og direkte udgang til lejlighedens altan, samt store private tagterrasse.
 
Provianthusets smukke ydre er skabt med hjælp fra historien. Murstenene stammer oprindeligt fra gamle bygninger på Carlsberg, der er blevet revet ned. Herefter er stenene nænsomt renset og fragtet til Nordhavn, hvor de nu udgør murværket i Provianthuset. Metoden med at genbruge kulbrændte teglsten giver bygningen et helt særligt smukt patineret og rustikt udtryk, men genbruget har samtidig også store miljømæssige fordele. Der spares væsentlige mængder CO2 ved ikke at bruge ny producerede sten, og selve afrensningen af stenen sker ved mekanisk vibrationsteknologi uden hverken brug af vand eller kemikalier. Stenene bærer historien i sig, sikrer bæredygtigt byggeri og er samtidig garanteret lige så stærk og holdbar som nye sten.      
 
I området ved den gamle Frihavn ligger smukke, gamle havnebygninger, siloer og kajanlæg side om side med spændende nybyggerier og skaber kontrast, liv og international stemning. Erhverv, boliger og butikker blander sig og gør området til et trygt sted at være - hele døgnet. Engang lå Rhedhavnen her, hvorfra proviant blev sejlet ud til træskibe fortøjet på Rheden. Stadig i dag spiller havnen en vigtig rolle i kvarteret og kun få skridt fra din hoveddør kan du dyppe tæerne i det skvulpende vand, mens du kigger ud mod Øresund og trækker havluft dybt ned i lungerne.  
 
Tæt på Østerbro, skoler og indkøb. Midt i byen. Lige ved vandet og himlen. Hvor fortid møder fremtiden. Her ligger Århusgadekvarteret. 
 
Lejligheden er klar til overtagelse 01.12.2023.  
 
Husdyr er desværre ikke tilladt.
 
Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Der er 12 måneders uopsigelighed. Herefter er der 3 måneders opsigelse. 
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere


Rental info

Takeover on

01/12/2023

Furnished

No

CPR registration possible

Yes

Pets allowed

No

Shareable

No

Rental period

Unlimited

Energy rating


Finances

Monthly rent

29,500,-

Utilities

-

Prepaid rent

29,500,-

Deposit

88,500,-


Total move in price

147,500,-

29,500

DKK/mo

Utilities

-

Total move in price

147,500,-

Takeover on

01/12/2023

Rental period

Unlimited

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

About

Contact UsAbout Us

Other

Rent Cost CalculatorBlog