Gentoftegade 35 2 5, 2820 Gentofte

Flat
4 rooms
123 m²
Gentofte

Pragtfuld stor penthouselejlighed med adgang til kæmpe stor fælles tagterrasse. Der er frit udsyn over villakvarteret og lille kig til Gentofte Sø. Lejligheden ligger i moderne byggeri midt i Gentoftegade med alle indkøbsfaciliteter lige ved hoveddøren og fine parkeringsforhold med egen plads i p-kælder. Adgang til lejligheden sker via elevator fra gadeplan. Lejligheden har adgang direkte fra opgangen. Der er etableret et skønt stort aflåst terrassemiljø for penthouselejlighederne med bænke og bord og masser af sol.

Hele lejligheden er med flotte plankegulve med gulvvarme og hvide lofter. Alt fremstår nymalet og fuldstændig indflytningsklart. Lejlighedens 123 kvm beboelse er fordelt på: entré med garderobe. Dejlig stor hjørnestue med kig til Gentofte Sø og med med flot åbent køkken med opvaskemaskine m.v. Lækkert stort badeværelse med både badekar og bruseniche samt vaskesøjle. Mellemgang med walk-in. 3 gode værelser (på fotos og plantegning er to værelser sammenlagt til et).

Pulterrum på ca. 3 kvm i kælderen. Der er kabeltv i lejligheden, lejer bestiller og betaler direkte til udbyder (YouSee).

Muligheder ved denne bolig

Kælderrum, Dørtelefon, Cykelkælder, Elevator, Nyistandsat


Rental info

Takeover on

01/10/2022

Furnished

No

CPR registration possible

Yes

Pets allowed

No

Shareable

No

Rental period

Unlimited

Energy rating


Finances

Monthly rent

39,000,-

Utilities

-

Prepaid rent

39,000,-

Deposit

117,000,-


Total move in price

195,000,-

39,000

DKK/mo

Utilities

-

Total move in price

195,000,-

Takeover on

01/10/2022

Rental period

Unlimited

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

About

Contact UsAbout Us

Other

Rent Cost CalculatorBlog