Velkommen til Gertrudehus!

Flat
3 rooms
76 m²
København S

Eftertragtet 3-værelses lejlighed i Bellakvarteret med skøn sydvendt altan!

Velkommen til Gertrudehus!

Gertrudehus ligger klods op ad naturskønne Amager Fælled og byder på 166 lejeboliger fordelt på 2-5 værelser. Her bor du i en moderne københavnerkarré med forskellige niveauer og et tårn, der går op til 12. etage.    
 
I denne gode 3-værelses bolig får du hele 77 veludnyttede kvadratmeter, fordelt over 2 gode værelser, samt større køkkenalrum med udgang til lejlighedens sydvendte altan. Til boligen medfølger et stort depotrum i boligen.   
 
Skabt til det gode liv
Gertrudehus er tegnet af C. F. Møller Architects og består af 2-5-værelses lejligheder. Alle boliger har store vinduespartier og et åbent køkkenalrum med et Invita køkken og de hårde hvidevarer, der skal til for at skabe rammerne om det gode liv. Badeværelserne er udført i lækre materialer og med gulvvarme. Til de fleste boliger er der private altaner, terrasser eller tagterrasser. Det fælles gårdrum indeholder både legeplads og opholdsområder.      
 
Fantastisk udsigt fra boligtårn
Lejlighedskarréen i Gertrudehus går op til 5. etage, og i den østlige del skyder det tilhørende tårn på 42 meter op til 12. etage. Her får du til fantastisk udsigt over de nærliggende områder i Ørestad samt Københavns Skyline. Hvor end du bosætter dig i Gertrudehus er du sikker på at få masser af dagslys ind, da ejendommen er indrettet, så alle boliger har optimale lysforhold i de primære opholdsrum som stue og værelser.      
 
Klods op ad Amager Fælled
Med Amager Fælled som nabo er du altid nær muligheden for en gåtur, løbetur eller cykeltur i skønne omgivelser ind mod centrum. Den vilde natur fra Fælleden er også synlig i gårdrummet, som er inspireret af træer og høje græsser derfra. I Gertrudehus har du desuden metrostationen Bella Center rundt om hjørnet såvel som Bellakvarters aktivitetstag, det kommende bymiljø med butikker og caféer og meget mere.      
 
En del af et bæredygtigt kvarter
Bellakvarter er bæredygtighedscertificeret indenfor DGNB og har som det første byområde i Danmark fået en Guld-midtvejscertificering.    
 
Husdyr: kun katte er tilladt.   
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.   
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk


Rental info

Takeover on

01/10/2022

Furnished

No

CPR registration possible

Yes

Pets allowed

No

Shareable

No

Rental period

Unlimited

Energy rating


Finances

Monthly rent

12,950,-

Utilities

-

Prepaid rent

12,950,-

Deposit

38,850,-


Total move in price

64,750,-

12,950

DKK/mo

Utilities

-

Total move in price

64,750,-

Takeover on

01/10/2022

Rental period

Unlimited

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

About

Contact UsAbout Us

Other

Rent Cost CalculatorBlog