Stilrene velindrettede boliger tæt på det hele

Flat
4 rooms
136 m²
Fredericia

Velkommen til Nymarkshaven

Stilrene velindrettede boliger tæt på det hele

Netop nu tilbyder vi at du kan bo huslejefrit de første to måneder, når du flytter ind senest d. 1. februar 2023.
      
Eksempel: Du flytter ind d. 1. februar 2023 og betaler først husleje fra 1. april 2023.
     
Du betaler depositum svarende til 3 måneders husleje samt 1 måneds forudbetalt leje ved underskrift på lejekontrakten. Du betaler forbrug fra indflytningsdatoen.
    
Størrelserne på boligerne er fra 56-136 m2, og selve indretningen gør dem velegnede til både singler, seniorer og små og store familier.
 
Alle lejlighederne er velindrettede med bl.a. flot hvidt køkken i åben forbindelse med stuen, lækkert badeværelse med vaskesøjle. Der er masser af lysindfald i lejlighederne, og alle har adgang til egen lille terrasse eller altan.
 
Materialevalget understøtter bebyggelsens generelle moderne nordiske stil. Opholdsrummene har rustikke asketrægulve, som er både smukke og praktiske.
 
Køkkenelementer er i minimalistisk design fra Invita i modehvid. Grebene er indfræsede og optager dermed ikke plads, men giver i stedet både rene linjer og høj funktionalitet. Alle hårde hvidevarer er fra Siemens.
 
Badeværelserne er enkelt og tidløst indrettede med god plads til de installerede vaskemaskiner og tørretumblere fra Siemens.
    
Badeværelserne har flotte klinker på gulv og i bruseniche. Vægge og lofter er malet hvide, så du let kan sætte dit eget individuelle præg på rummet.
    
Hver lejlighed har eget depotrum, der er fælles parkeringsplads samt fælles orangeri/væksthus, som indbyder til at mødes og hygge sig i hinandens selskab, mens børnene leger og bruger deres energi i trygge omgivelser.
    
Området fremstår meget indbydende og veletableret med grønne arealer, træer og hyggelige kroge. I området er der nemt afgang til både Brugsen samt Netto – og så er der kort afstand til Øster Strand, Volden samt gågaden.
    
Så med en beliggenhed i Nymarkshaven er du tæt på mange ting og ikke mindst et godt naboskab. Det er også værd at fremhæve, at motorvejene E45 og E20 gør det nemt at komme videre til sit destinationsmål.  
    
Kontakt home Fredericia på tlf. 7593 0266 for at høre mere. Se mere på nymarkshaven.dk OBS. billederne viser vores udstillingslejlighed og ikke nødvendigvis den pågældende lejlighed.
**Plantegningen er vejledende og uden ansvar.


Rental info

Takeover on

01/02/2023

Furnished

No

CPR registration possible

Yes

Pets allowed

No

Shareable

No

Rental period

Unlimited

Energy rating


Finances

Monthly rent

12,750,-

Utilities

-

Prepaid rent

12,750,-

Deposit

38,250,-


Total move in price

63,750,-

12,750

DKK/mo

Utilities

-

Total move in price

63,750,-

Takeover on

01/02/2023

Rental period

Unlimited

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

About

Contact UsAbout Us

Other

Rent Cost CalculatorBlog