Velkommen til Mørchs Hus!

Flat
4 rooms
91 m²
København S

Mørchs Hus – markant og karakterfuldt byggeri med attraktive boliger tæt på byen

Velkommen til Mørchs Hus!

BEMÆRK VENLIGST: Der afholdes pt. åbent hus i naboejendommen, Strunges Hus, på Halldór Laxness Vej 25, 1. tv. indtil prøveboligerne i Mørchs Hus er klar.
 
Mørchs Hus markerer sammen med sine to nabobygninger den centrale ankomst til Bellakvarter. Huset består af en 6 etagers base med et 5 etagers punkthus placeret ovenpå basen. Ejendommen rummer 101 nye lejeboliger på 2-4 værelser, hvor lejlighederne fra punkthuset får frit udsyn over hele Bellakvarter. Bygningen er opført i håndstrøgne teglsten med reference til de danske traditionsrige murede byggerier og er udformet som en åben karré omkring et indbydende gårdrum. Bebyggelsen er udformet som et stort ”U” som åbner sig mod syd. Husets facader er lavet i sort-brune mursten med lysebrune murstensrammer omkring vinduerne. Det prægende element er punkthuset med sin karakteristiske facade iklædt lyse alufarvede lameller.   
 
Lyse boliger med altan eller terrasse
Mørchs Hus er tegnet af Sangberg Arkitekter i samarbejde med Urban Agency. I alle boliger er der taget udgangspunkt i at sikre gode dagslysforhold og fleksible indretningsmuligheder til de primære opholdsrum. Materialerne i boligerne er lyse, og køkkenet er hvidt og moderne fra Invita. Til størstedelen af boligerne er der knyttet enten en altan eller en terrasse. Enkelte boliger har endda egen tagterrasse.
 
Nabo til natur og aktivitetstag
Det fælles gårdrum i Mørchs Hus bliver indrettet som en grøn lomme i byen med hække, frodige staudebede og træer. Jævnt fordelt i gårdrummet indrettes opholdszoner samtidig med, at der også anlægges et legeområde med en bakke og legemøblement. Ejendommen ligger tæt på den grønne park Sydhaven og Bellakvarters aktivitetstag med træningsfaciliteter, basketballbane, legeplads og meget mere. Rundt om hjørnet finder du desuden Ørestad Bypark, hvor der er mulighed for at gå en tur eller benytte den offentlige fodboldbane og beachvolleybane, og så er du tæt på Amager Fælled.
 
Tæt på shoppingmuligheder og byliv
Mørchs Hus er placeret tæt på alt det, du har brug for. Der er gode parkeringsmuligheder og har du brug for en shoppingtur er Field’s lige rundt om hjørnet.  Her finder du finder butikker, biograf og restauranter. Derudover ligger Rema 1000 kun få hundrede meter fra ejendommen, og der kommer til at ligge en Netto og Føtex Food samt et apotek i gågaden lige ved ejendommen. Metrostationen ligger tæt på ejendommen. Herfra tager det 10 minutter at komme til Kongens Nytorv. Mørchs Hus bliver indgangsportalen til et åbent og livligt byrum i Bellakvarter.
 
Et bæredygtigt byområde
Bellakvarter er bæredygtighedscertificeret inden for DGNB og har som det første byområde i Danmark fået en Guld-certificering. DGNB bygger på en helhedsorienteret forståelse af bæredygtighed, der tager højde for både miljømæssige, økonomiske, tekniske, processuelle og sociale faktorer. Bellakvarter er et mangfoldigt kvarter, hvor bæredygtigheden kommer i spil i bl.a. håndtering af regnvand, affaldshåndtering og grønne områder. Mørchs Hus bliver ligeledes DGNB Guld certificeret.
 
Husdyr: Kan ansøges
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.   
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk


Rental info

Takeover on

01/03/2023

Furnished

No

CPR registration possible

Yes

Pets allowed

No

Shareable

No

Rental period

Unlimited

Energy rating


Finances

Monthly rent

14,500,-

Utilities

-

Prepaid rent

14,500,-

Deposit

43,500,-


Total move in price

72,500,-

14,500

DKK/mo

Utilities

-

Total move in price

72,500,-

Takeover on

01/03/2023

Rental period

Unlimited

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

About

Contact UsAbout Us

Other

Rent Cost CalculatorBlog