Veludnyttet 2-værelses i stueplan!

Flat
2 rooms
55 m²
København S

Trierhus – Fantastisk beliggenhed, fælles tagterrasse og tæt på den kommende Udstillingsplads!

Veludnyttet 2-værelses i stueplan!

Her får du en velindrettet lejlighed, med stort soveværelse, badeværelse med vaskemaskine, tørretumbler og separat bruseniche. I forlængelse af køkkenalrummet finder du stuerummet med udgang til lejlighedens store terrasse.    
 
Trierhus er nabo til Bellakvarters kommende udstillingsplads og byder på 135 nye lejeboliger på 2-5 værelser. Bygningen er opført i håndstrøgne teglsten med reference til de danske traditionsrige murede byggerier og er udformet som en karré omkring et indbydende gårdrum. Bebyggelsen er tegnet som fem byhuse, der er sat sammen til en samlet karré. Hvert byhus har sin egen teglfarve i enten brune, gule eller røde tegl.    
 
Velindrettede boliger med altan eller terrasse samt fælles tagterrasse
Trierhus er tegnet af Sangberg Arkitekter og består af 2-5-værelses lejligheder med fokus på kvalitet. Boligerne er udstyret med et hvidt og moderne køkken fra Invita og har gode lysforhold. Til alle boliger er der knyttet enten en altan eller en terrasse ligesom enkelte tagboliger har udgang til privat tagterrasse. På taget er der desuden etableret en stor, fælles tagterrasse for alle beboerne i ejendommen.     
 
Nabo til Udstillingspladsen
Det fælles gårdrum i Trierhus bliver indrettet som en grøn lomme i byen med hække, frodige staudebede samt træer. Der vil være legeområder i form af sandkasse og legemøblement, og derudover etableres også opholdsområder. Trierhus bliver nabo til det kommende butiksmiljø ved Udstillingspladsen og Bellakvarters aktivitetstag. Få hundrede meter væk finder du også Amager Fælled og Byparken, hvor der er rig mulighed for gåture.    
 
Tæt på centrum og byliv
Trierhus er placeret tæt på både byliv og centrum af København. Det nye butiksmiljø ved Udstillingspladsen bliver din nabo, hvor der vil være mulighed for at shoppe og nyde cafélivet. Desuden har du shoppingcenteret Fields rundt om hjørnet såvel som Rema 1000 og Bella Center metrostation, hvorfra det kun tager 10 minutter at komme til Kongens Nytorv. Derudover findes der gode parkeringsmuligheder i P-huset ved siden af.    
 
Et bæredygtigt byområde
Bellakvarter er bæredygtighedscertificeret inden for DGNB og har som det første byområde i Danmark fået en Guld-midtvejscertificering. DGNB bygger på en helhedsorienteret forståelse af bæredygtighed, der tager højde for både miljømæssige, økonomiske, tekniske, processuelle og sociale faktorer. Bellakvarter er et mangfoldigt kvarter, hvor bæredygtigheden kommer i spil i blandt andet håndtering af regnvand, affaldshåndtering og grønne områder.     
 
*Husdyr med ansøgning        
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk                      
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere


Rental info

Takeover on

01/09/2022

Furnished

No

CPR registration possible

Yes

Pets allowed

No

Shareable

No

Rental period

Unlimited

Energy rating


Finances

Monthly rent

11,950,-

Utilities

-

Prepaid rent

11,950,-

Deposit

35,850,-


Total move in price

59,750,-

11,950

DKK/mo

Utilities

-

Total move in price

59,750,-

Takeover on

01/09/2022

Rental period

Unlimited

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

About

Contact UsAbout Us

Other

Rent Cost CalculatorBlog