Velkommen til Søndre Fasanvej

Flat
1 room
44 m²
Valby

Dejlig 1-værelses tæt på Søndermarken

Velkommen til Søndre Fasanvej

Velkommen til Søndre Fasanvej 90.  
 
Lejlighederne er et gammel plejehjem, som er blevet totalrenoveret. De fremstår derfor i dag rigtig lyse, velindrettet og opført i gode materialer. Du bemærker kun, at det er et gammelt plejehjem i det at gangarealerne er meget brede. Alle lejligheder indeholder et opholdsrum med stue og mindre køkken i et. Mindre gangareal samt eget badeværelse med brus. Til nogle af lejlighederne er der privat terrasse/altan, se om dette fremgår af plantegningen.  
 
Der er et fællesrum på hver etage, som alle beboer må benytte. Til disse fællesrum er der også adgang til udearealer. Endvidere findes der vaskerum, cykelparkering og depotrum i ejendommes kælder.  
 
Ejendommen ligger mellem Valby og Frederiksberg. I gåafstand ligger Søndermarken og Frederiksberg have, hvor det er oplagt at motionere, gå ture eller bare flade ud, når vejret er godt. Desuden ligger Valby Langgade ca. 100 meter fra adressen, hvor der findes masser af Cafeer, Restauranter og små hyggelige butikker. I ejendommens stueetage er der indkøbsmuligheder.  
 
De offentlige transportmuligheder er i top. Buslinje 4A går til hoveddøren, og tager dig over Frederiksberg til Østerbro, eller over Sydhavnen til Amager. Desuden ligger Valby S-togstation 500 meter fra hoveddøren, hvor toglinje B, C og H tager dig til Københavns Hovedbanegård på ca. 2 minutter.    
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk                
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.


Rental info

Takeover on

15/05/2023

Furnished

No

CPR registration possible

Yes

Pets allowed

No

Shareable

No

Rental period

Unlimited

Energy rating


Finances

Monthly rent

8,900,-

Utilities

-

Prepaid rent

8,900,-

Deposit

26,700,-


Total move in price

44,500,-

8,900

DKK/mo

Utilities

-

Total move in price

44,500,-

Takeover on

15/05/2023

Rental period

Unlimited

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

About

Contact UsAbout Us

Other

Rent Cost CalculatorBlog