Lækker lys lejlighed i Ørestaden

Lejlighed
4 værelser
92 m²
København S

4-værelses lejlighed i familievenlig ejendom!

Lækker lys lejlighed i Ørestaden

Her byder vi jer velkommen i en fantastisk beliggende 4-værelses lejlighed, med den skønneste placering i et nyt område tæt på Amager Fælled. Lejligheden har et dejligt centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til en dejlige terrasse, med god plads til have møbler. Udover stue og det åbne køkken, findes 3 gode soveværelser, et stort badeværelse med vaskemaskine, tørretumbler og separat bruseniche. Alle opgangene har elevator, som giver nem adgang til lejligheden.   
 
Lejlighederne i Cobra Have passer med deres varierede størrelser til både små og store børnefamilier, singlen, der ønsker sig et helle midt i det travle byliv – og det kræsne par, der vil udnytte byens mange kulturelle tilbud, men også vil kunne trække stikket og nyde naturens ro. Cobra Haves 218 lejligheder er på 70 m² til 145 m². Lejlighederne i stueplan har egne små private arealer i det grønne gårdmiljø.   
 
Alle andre lejligheder har altaner – nogle med udsigt til den skønne fælled. Gården danner en rolig ramme om legeplads og andre aktiviteter for Cobra Haves beboere – og i kælderen er der indrettet parkering til biler og cykler samt depotrum. Lejlighederne i stueplan har egne små private arealer i det grønne gårdmiljø. Alle andre lejligheder har altaner – nogle med udsigt til den skønne fælled. Gården danner en rolig ramme om legeplads og andre aktiviteter for Cobra Haves beboere.   
 
Ørestad Syd er stedet, hvor det sker. Nye boliger skyder op, nye fællesskaber etableres og en ny identitet tager form. I forvejen findes alt, hvad du behøver til en aktiv livsstil. Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale.  Alt i alt en super lejlighed med fantastisk udsigt, som skal opleves med egne øjne.    
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk  
 
OBS. Der gøres opmærksom på, at billeder tilknyttet denne lejlighed er taget fra en lignende lejlighed og området.


Lejeinfo

Overtagelsesdato

01/09/2022

Møbleret

Nej

CPR registrering mulig

Ja

Kæledyr tilladt

Nej

Delbar

Nej

Lejeperiode

Ubegrænset

Energi rating


Financer

Månedlig leje

14.500,-

Faciliteter

-

Forudbetalt leje

14.500,-

Depositum

43.500,-


Total indflytningspris

72.500,-

14.500

DKK/Mdr

Faciliteter

-

Total indflytningspris

72.500,-

Overtagelsesdato

01/09/2022

Lejeperiode

Ubegrænset

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

Om

Kontakt osOm os

Andet

Rent Cost CalculatorBlog