Velkommen til Teglholmens Østkaj 61, 3. tv.

Lejlighed
4 værelser
121 m²
København SV

Sublim 4-værelses hjørnelejlighed med fantastisk udsigt!

Velkommen til Teglholmens Østkaj 61, 3. tv.

Nu har vi fornøjelsen at udleje denne fantastiske 4-værelses hjørnelejlighed på hele 121 m2, hvor der er plads til hele familien eller parret der bare godt kunne bruge ekstra plads. Denne bolig er beliggende på et meget attraktivt hjørne i ejendommen, hvor man vil få en fantastisk udsigt samt følelsen af privatliv fra den unikke beliggenhed.  
 
Lejligheden består af et større soveværelse og to mindre soveværelser, hvoraf det ene værelse har udgang til altan med kig til vand. Lejlighedens hjerte må siges at være køkken/alrummet som er meget rummeligt, og hvor der er rigeligt plads til at lave spiseafdeling samt sofaafdeling. Da der er tale om en hjørnelejlighed, så vil der være en masse lys fra de gode vinduespartier. Fra stuen er der ligeledes udgang til en god altan, hvor man har en skøn udsigt til maritime omgivelser.    
 
Teglværkskajen er drømmeejendommen for dig, der søger den sjældne kombination af byens mange tilbud, en formidabel udsigt, vandet lige ude foran døren, et levende nærmiljø og samtidig plads til ro og familieliv. Ejendommen er beliggende på Teglholmen, hvor der ikke er langt til Hovedbanegården, Rådhuspladsen og byens mange oplevelser, cafeer og restauranter. Kombinationen af by, vand og natur er ikke mange forundt, men det er netop dét som Teglholmen kan tilbyde. Udsigten til Amager Fælled på den anden side af Sluseløbet, giver nemlig beboerne mulighed for at gå uhindret fra by til natur.      
 
Teglværkskajen består af 193 lejligheder i flere forskellige størrelser.      
 
Lejlighederne er i høj kvalitet med god rumfordeling.      
 
Alle boliger indeholder bl.a. funktionelt lyse køkkener, massive trægulve fra Junkers, armatur fra Grohe og vedligeholdelsesvenlige materialer i badeværelset.      
 
Husdyr: kan ansøges.  
 
Lejligheden er klar til overtagelse 01.08.2022.    
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.      
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk


Lejeinfo

Overtagelsesdato

01/08/2022

Møbleret

Nej

CPR registrering mulig

Ja

Kæledyr tilladt

Nej

Delbar

Nej

Lejeperiode

Ubegrænset

Energi rating


Financer

Månedlig leje

19.200,-

Faciliteter

-

Forudbetalt leje

19.200,-

Depositum

57.600,-


Total indflytningspris

96.000,-

19.200

DKK/Mdr

Faciliteter

-

Total indflytningspris

96.000,-

Overtagelsesdato

01/08/2022

Lejeperiode

Ubegrænset

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

Om

Kontakt osOm os

Andet

Rent Cost CalculatorBlog